Τηλέφωνο: 210 8982357
email [email protected]

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στη Βουλιαγμένη Αττικής, όπου τελείωσα την Yποχρεωτική και Μέση εκπαίδευση. Κατόπιν επιτυχών Πανελλαδικών Εξετάσεων εγγράφηκα στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών απ΄ όπου και αποφοίτησα.

Εξάσκησα  την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Γκούρας Κορινθίας και ειδικεύτηκα στην Παθολογία στα Γενικά Νοσοκομεία Κορίνθου και Κρεστένων και στη Νευρολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά “Τζάνειο” στα πλαίσια απόκτησης της ειδικότητας της Ψυχιατρικής.  Ολοκλήρωσα την ειδίκευσή μου στην Ψυχιατρική στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής και στη Μονάδα Θεραπείας Συμπεριφοράς του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών, λαμβάνοντας εκπαίδευση σε τμήματα οξέως και χρονίως πασχόντων και σε μονάδες απεξάρτησης (εξαρτητικές διαταραχές συνδεόμενες με αλκοόλ, οπιοειδή, κοκαΐνη κά).

Παράλληλα, εκπόνησα τη Διδακτορική Διατριβή μου στην Ιατρική Σχολή του Ε.Κ.Π.Α. (Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική Νοσ. “Αιγινήτειο” και Πανεπιστημιακή Θεραπευτική Κλινική Νοσ. “Αλεξάνδρα”), έλαβα Ψυχοθεραπευτική Εκπαίδευση στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και στη Διαπροσωπική Ψυχοθεραπεία, καθώς και Υπνοθεραπευτική Εκπαίδευση στην Κλινική Υπνοθεραπεία.

Έχω υπάρξει πρώτος συγγραφέας και ερευνητής σε σειρά επιστημονικών δημοσιεύσεων και ανακοινώσεων σε ξένα και ελληνικά περιοδικά και συνέδρια αντίστοιχα.

Τα επιστημονικά μου ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την Ψυχοθεραπεία, την Ψυχοφαρμακολογία, την Υπνοθεραπεία, την Ψυχοσωματική Ιατρική και την εξειδικευμένη αντιμετώπιση Αγχωδών, ΣυναισθηματικώνΨυχωτικών, Ανοϊκών και Eξαρτητικών Διαταραχών, τη διάγνωση και θεραπεία Διαταραχής Ελλειματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας Ενηλίκων, καθώς και Διαταραχών συμπεριφοράς Ενηλίκων με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές.

Κατά το παρελθόν εργάστηκα ως Επιστημονικός Υπεύθυνος και Ψυχίατρος σε Δομές Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, είμαι δε εξωτερικός συνεργάτης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων και Ιδιωτικών Ψυχιατρικών Κλινικών.

Σήμερα εξασκώ ιδιωτικά την Ψυχιατρική στη Γλυφάδα (Αθήνα) ως Ψυχοθεραπευτής / Υπνοθεραπευτής και Ειδικός Ψυχίατρος Ενηλίκων.